Denis are nevoie Urgent Operatie in Turcia

Status: Fundraising

Sa il ajutam pe Denis sa devina un copil normal.El in 2018 a mai facut 4 operatii de celule stem care au dat rezultate foarte bune, el are nevoie de aceste operatii pentru a reusii sa scape de Spasticitate. Dupa fiecare transplant cu celule stem Denis trebuie sa urmeze un plan de recuperare pentru ca creierul lui asimileaza mult mai bine toate informatiile si scapa si de spasticitate. Va rugam din suflet sa fiti alaturi de Denis si de noi pentru a reusii ca Denis sa devina un copil independent. Multumim din suflet.

DENIS ARE ACUM 8 ANI, EL S-A NASCUT LA TERMEN DAR PREMATUR AVAND DOAR 1950 DE GRAME. A TREIA ZII DUPA CE S-A NASCUT DENIS A RAMAS FARA OXIGEN SI A FACUT UN HEMATOM PE CREIER CARE I-A DISTRUS VIATA, DE LA 9 LUNI DENIS SI NOI UMBLAM PRIN SPITALE PENTRU TRATAMENTE SI CENTRE DE RECUPERARE PENTRU A REUSII SA FACEM PROGRESE SI SA AVEM BUCURIA DE AL VEDEA PE DENIS IN PICIOARE. CENTRELE LA CARE MERGEM LA RECUPERARE SUNT CENTRE PRIVATE SI COSTURILE SUNT FOARTE COSTISITOARE. IN 2018 DENIS A URMAT UN TRATAMENT CU CELULE STEM CARE AU DAT REZULTATE FOARTE BUNE. ACUM DENIS ARE NEVOIE IAR DE 4 TRANSPLANTURI CU CELULE STEM CARE CONSTA IN: - OPERATIE SI INTRODUCERE CELULE STEM DIRECT IN COLOANA VERTEBRALA, - IN FIECARE MUSCHI SPASTIC INJECTAT CELULE STEM SI DUPA OPERATIE PRIN PERFUZIE FOR FII INTRODUSE IAR CELULE STEM.

DUPA ACEST TRANSPLANT DENIS VA TREBUII SA MEARGE LA RECUPERARI ZII DE ZII PENTRU A PROFITA DE ACEST TRANSPLANT CARE IL AJUTA SA FIE MULT MAI RECEPTIV SI MAI RELAXAT. VA RUGAM DIN SUFLET SA NU FITI INDIFERENT SI SA NE DATI O MANA DE AJUTOR, O SUMA MICA PENTRU DV CHIAR SI 5 LEI PENTRU NOI ESTE O SANSA IN PLUS DE AL AJUTA PE DENIS.

DONEAZA, DISTRIBUIE SI INVITA-TI PRIETENII SA DONEZE SAU SA DISTRIBUIE SI EI, DENIS ARE NEVOIE URGENT DE AJUTORUL NOSTRU.

0.2575% Complete
Suma:

618 RON

Galantomi:

5

Donatii:

8

Target:

240,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Denis a urmat in 2018 un tratament cu Celule Stem si acum are iar nevoie de acest tratament deoarece a avut numai rezultate bune si vrem ca Denis sa aiba parte de o copilarie cat mai normala.

Denis are nevoie urgent de Ajutor! Daca din toti cei ce se afla pe acest minunat grup ar dona pentru el cate 1 euro Denis ar reusii sa ajunga la operatia de care are atata nevoie urgent. #doneaza #distribuie #invitatiprieteniisadoneze cu totii putem renunta la o cafea si sa ajutam un copilas care are nevoie Urgent de Ajutorul nostru. Multumim din suflet tuturor pentru sprijin.