Ajuta-l pe Denis sa poata merge la Recuperari

Status: Fundraising

Denis este un copil special nascut pe 01 Iulie 2013, Denis sufera de Paralizie Cerebrala si Tetrapareza Spastica, El are nevoie zii de zii de recuperare fizica (fizioterapii, kinetoterapie). 

Denis de la varsta de 9 luni merge luna de luna la centre de recuperare. Acum avem nevoie urgent de 6000 lei pentru Denis, el are programare la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia. 

Va rugam din suflet sa ne ajutati ca Denis sa poata merge la recuperari.

Cum se trateaza tetrapareza spastica

Tratamentul pentru afectiune consta in vindecarea maduvei spinarii sau a oricaror alte afectiuni care ar fi cauzat problema. In timp ce se trateaza leziunea maduvei spinarii, pacientul este tinut imobilizat folosind echipamente speciale care ajuta la prevenirea leziunilor suplimentare. Personalul medical lucreaza pentru a stabiliza tensiunea arteriala, ritmul cardiac, precum si starea generala de sanatate. Un medic poate folosi intubatie pentru a facilita respiratia. Intubarea implica introducerea unui tub flexibil de transport al oxigenului in gatul unui pacient.

Fizio-kinetoterapie pentru tetrapareza spastica

Terapia fizica pentru a mentine muschii puternici si flexibili, in timp ce are loc recuperarea nervilor, este foarte importanta.

Terapia fizica incearca sa restabileasca sau sa mentina capacitatea de miscare. Terapiile se concentreaza, in general, pe mentinerea sau imbunatatirea gamei de miscare si mobilitate, cresterea rezistentei si coordonarii si imbunatatirea confortului. Programele pot include, de asemenea, tratamente destinate prevenirii complicatiilor cum ar fi articulatiile inghetate, contractiile (muschii care nu se vor intinde), etc.

Terapeutii fizici vor evalua miscarea articulara, forta musculara si rezistenta, postura, durerea, inima si functia pulmonara si performanta activitatilor cotidiene pentru a dezvolta un program individualizat. Terapiile pot include exercitii de intindere, intarire si aerobic. Acestea pot include, de asemenea, formarea mersului si utilizarea adecvata a dispozitivelor de asistare, cum ar fi bastoanele sau protezele, activitati de echilibrare si coordonare.

Exercitiile de fizio-kinetoterapie pot include, de asemenea, tehnici cum ar fi masajul, ultrasunetele, stimulare electrica sau jacuzzi.

9.1666666666667% Complete
Suma:

550 RON

Galantomi:

4

Donatii:

4

Target:

6,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

"Hai sa ajutam fiecare cum putem pe Denis.

Domnule! Doamna! Ajuta-ma! 

Micutul Denis sufera de Tetrapareza spastica si paralizie cerebrala si are nevoie de tine! Acesta are sanse de vindecare, iar el a inceput un tratament cu celule stem! Ajutat-l sa faca primii pasi si sa duca o viata normala!

Banii pentru transplant s-au strans cu ajutorul Asociatiei Salveaza O Inima. Le multumim din Suflet.

Dar noi,parintii lui Denis mai avem nevoie de ajutorul vostru in continuare pentru a reusii sa mergem cu Denis la cat mai MULTE FIZIOTERAPII pentru al ajuta.

Cont Raiffeisen Bank €

RO18RZBR0000060016536435

TIPU LAURENTIU MARIAN

Cont Raiffeisen Bank in Ron 

Tipu Laurentiu Marian

RO02RZBR0000060016536432

RZBRROBU

Donatii se pot face si prin Pay Pal 

denissibianca@gmail.com

paypal.me/TipuMarian"