Denis trebuie sa mearga la Recuperari

Status: Fundraising

Oameni buni, va rugam dim suflet sa fiti alaturi de Denis si sa il ajutati fiecare cum poate cu 1 leu 2 sau 5 si sa strangem 6000 de lei lunar pentru a reusii ca Denis sa mearga luna de luna la spital pentru recuperare si sa poata face aceste recuperari luna de luna pentru a reusii sa scape de Spasticitate.

Va rugam din suflet sa nu fiti imdiferenti si mana de la mana sa donam si sa il ajutam pe Denis luna de luna sa faca Recuperarile de care are atata nevoie.

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

0

Donatii:

0

Target:

6,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

"Domnule! Doamna!Te rog din suflet Ajuta-ma! 

Ma numesc Denis Marian si sufar de Tetrapareza Spastica si Paralizie Cerebrala si am nevoie de ajutor. Am urmat un tratament cu Celule Stem si acum va trebui sa merg iar la transplant cu Celule stem dar din pacate costurile sunt foarte mari.Acum trebuie sa mergem in Germania la consult si sa facem programare la Opratie (Rizotomie Dorsala Selectiva) operatie care il ajuta pe Denis sa scape de Spasticitate pentru toata viata. Denis are sanse de recuperare dar Trebuie sa fac zilnic multe Fizioterapii:

Kinetoterapie, electrostimulare, hiperbara, ozonoterapie, etc.

 Ajuta-ma sa fac primii pasi si sa duc o viata cat de cat normala ca un copil normal si sa nu fiu obligat sa stau tintuit intr-un pat sau scaun cu rotile.

Va rog din suflet sa ma ajutati daca vreti si daca puteti.

Noi, oamenii alergam toata viata dupa bani si nu stim sa pretuim sanatatea care este cea mai importanta, o pretuim decat atunci cand nu o mai avem. 

Va rog din suflet daca vreti si pute-ti sa ne dati o mana de ajutor.

Cont Raiffeisen Bank €

RO18 RZBR 0000 0600 1653 6435

TIPU LAURENTIU MARIAN

Cont Raiffeisen Bank in Ron 

Tipu Laurentiu Marian

RO02 RZBR 0000 0600 1653 6432

RZBRROBU

Donatii se pot face si prin Pay Pal 

denissibianca@gmail.com

paypal.me/TipuMarian