Ajuta-l pe Denis

 

Laurentiu Marian Tipu Asociatia Ingerasul Copiilor

7.0666666666667% Complete
106 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
2
Donații

#distribuie #si #tu #ajuta 

Domnule! Doamna! Te rog din suflet Ajuta-ma! 

Ma numesc Tipu Denis si am 8ani, eu sufar de Tetrapareza Spastica si Paralizie Cerebrala si am nevoie de ajutor. Am urmat un tratament cu Celule Stem si sesiuni de Recuperare luna de luna si acum va trebui sa merg iar la transplant cu Celule stem dar din pacate costurile sunt foarte mari peste 45000 €. Eu am sanse de recuperare dar Trebuie sa fac zilnic multe Fizioterapii:

Kinetoterapie, electrostimulare, hiperbara, ozonoterapie, Vojta, Logopedie și multe alte terapii.

 Ajuta-ma sa fac primii pasi si sa duc o viata cat de cat normala ca un copil normal si sa nu fiu obligat sa stau tintuit intr-un pat sau scaun cu rotile toata viata.

Va rog din suflet sa ma ajutati daca vreti si daca puteti macar cu o distributie in mai multe grupuri.

Noi, oamenii alergam toata viata dupa bani si nu stim sa pretuim sanatatea care este cea mai importanta, o pretuim decat atunci cand nu o mai avem. 

Va rog din suflet daca vreti si pute-ti sa nu dati o mana de ajutor aveti mai jos conturile unde nu se poate ajuta si face o fapta buna pentru Denis care are sanse mari sa poata fi independent.

https://asociatiaingerasulcopiilor.ro/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Cunoaștem suferința oamenilor reduși la un pat de spital, condițiile din spitalele din România, lipsa resurselor, ritmul cu care se rezolvă cazurile grave, și ce înseamnă să nu fii ajutat suficient atunci când supraviețuirea depinde de intervenția rapidă. 

La fel ca alte asociații umanitare, “ASOCIATIA INGERASUL COPIILOR” vrea sa completează ceea ce statul nu reușeste sau nu vrea să facă pentru cei care au nevoie de sprijin. Cum am vrea să facem asta?

Dorim sa multumim si ingerilor Asociatiei “INGERASUL COPIILOR”, ingeri fara de care misiunea noastra ar fi  imposibila.

Avem nevoie constant de sprijinul donatorilor și voluntarilor. Ajutorul dumneavoastră nu este unul punctual, ci se desfășoară pe ani întregi. Constant, avem persoane fizice cât și instituții care au nevoie de ajutorul nostru, așa cum și noi avem nevoie la rândul nostru de ajutorul dumneavoastră.

VA RUGAM SA FITI ALATURI DE NOI SI IMPREUNA SA REUSIM SA AJUTAM PE TOTI CEI CE AU NEVOIE URGENT DE AJUTORUL NOSTRU.

Mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Multa sanatate
21 Nov 2021

Anonymous

30 RON
14 Jul 2021