Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Raluca Alexandru Asociatia Ingerasul Copiilor

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Cunoaștem suferința oamenilor reduși la un pat de spital, condițiile din spitalele din România, lipsa resurselor, ritmul cu care se rezolvă cazurile grave, și ce înseamnă să nu fii ajutat suficient atunci când supraviețuirea depinde de intervenția rapidă. 

La fel ca alte asociații umanitare, “ASOCIATIA INGERASUL COPIILOR” vrea sa completează ceea ce statul nu reușeste sau nu vrea să facă pentru cei care au nevoie de sprijin. Cum am vrea să facem asta?

Dorim sa multumim si ingerilor Asociatiei “INGERASUL COPIILOR”, ingeri fara de care misiunea noastra ar fi  imposibila.

Avem nevoie constant de sprijinul donatorilor și voluntarilor. Ajutorul dumneavoastră nu este unul punctual, ci se desfășoară pe ani întregi. Constant, avem persoane fizice cât și instituții care au nevoie de ajutorul nostru, așa cum și noi avem nevoie la rândul nostru de ajutorul dumneavoastră.

VA RUGAM SA FITI ALATURI DE NOI SI IMPREUNA SA REUSIM SA AJUTAM PE TOTI CEI CE AU NEVOIE URGENT DE AJUTORUL NOSTRU.

SUSŢIN PROIECTUL

Inchisa

Inchis

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

06 Sep 2021